Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ДОСЛІДЖЕННЯ АРОМАТУ СОРТОВИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ

Автор: Редактор on . Posted in 2010-1

УДК 663.81: 001.8
 
ГОРЯЧОВА  Олена,
асистент Полтавського університету  споживчої кооперації України
 
НАУМЕНКО Ксенія,
мол. наук. співробітник Національного  університету харчових технологій (м. Київ)
 
ДОСЛІДЖЕННЯ АРОМАТУ СОРТОВИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ
 
Проаналізовано особливості формування аромату яблучних соків. Наведено результати дослідження ароматичних властивостей сортових яблучних соків методами сенсорного аналізу (балової оцінки, багатократних порівнянь) і хроматографії. Виділено помологічні сорти яблук, соки з яких характеризуються найкращим ароматом.
 
 ДОСЛІДЖЕННЯ АРОМАТУ СОРТОВИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ