Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ БІЛКІВ ЗАЛИВНОЇ РИБНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Автор: Редактор on . Posted in 2010-1

УДК 664.951.53 : 639.38
 
СИДОРЕНКО Олена,
к. т. н., доцент Київського національного  торговельно-економічного університету
 
МОСКАЛЮК Раїса,
аспірант Київського національного  торговельно-економічного університету
 
ПАВЛЮЧЕНКО Юрій,
к. т. н., доцент Київського національного  торговельно-економічного університету
 
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ БІЛКІВ ЗАЛИВНОЇ РИБНОЇ ПРОДУКЦІЇ
 
Розроблено технологію виробництва заливної прісноводної риби з додаванням рослинної сировини, морських водоростей та стабілізаторів консистенції природного походження. Представлено результати дослідження біологічної цінності білків заливної рибної продукції. Встановлено, що розроблена продукція є цінним джерелом легкозасвоюваного повноцінного білка для організму людини.
 
 БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ БІЛКІВ ЗАЛИВНОЇ РИБНОЇ ПРОДУКЦІЇ