Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

АНАЛІЗ ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЗАКЛАДУ

Автор: Редактор on . Posted in 2010-1

УДК 371.217.2
 
ПЕРЕСІЧНИЙ Михайло,
д. т. н., професор Київського національного  торговельно-економічного університету
СОБКО Анна,
к. т. н., ст. викладач Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького
 
АНАЛІЗ ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЗАКЛАДУ
 
Надано результати аналізу хімічного складу харчового раціону дітей шкільного віку в умовах санаторно-курортного закладу. Обґрунтовано необхідність суттєвого коригування раціону з урахуванням засвоюваності, синергізму та взаємодії речовин, що входять до складу продуктів харчування, сучасні потреби дитячого організму в деяких вітамінах і мікроелементах.
 
 АНАЛІЗ ХАРЧОВОГО РАЦІОНУ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЗАКЛАДУ