Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ОЦІНКА БЕЗПЕЧНОСТІ СОУСНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Автор: Редактор on . Posted in 2010-1

УДК 664.871:658.772
 
АНТОНЕНКО Артем,
аспірант Київського національного  торговельно-економічного університету
 
КРАВЧЕНКО Михайло,
д. т. н., професор Київського національного  торговельно-економічного університету
 
ОЦІНКА БЕЗПЕЧНОСТІ СОУСНОЇ ПРОДУКЦІЇ
 
Досліджено нові соуси "Сонячний", "Баланс", "Горець" і "Веселка", виготовлені на основі композиційних сумішей із білково-жирової добавки "Супер" ЄСО®, гуміарабіку (FІBREGUM™), пектину GRINDSTED YF 738 і лактату кальцію та традиційні аналоги "Молочний", "Білий", "Ткемалі" і "Яблучний"  за показниками безпечності. Визначено, що вміст токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів, радіонуклідів і мікробіологічні показники не перевищують норм для такої продукції та безпечні через 24 год зберігання. На нові соуси розроблена й затверджена нормативна та технологічна документація.
 
 ОЦІНКА БЕЗПЕЧНОСТІ СОУСНОЇ ПРОДУКЦІЇ