Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ФІЗІОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРОКОЛОЇДІВ У ВИРОБНИЦТВІ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ

Автор: Редактор on . Posted in 2009-1

УДК 641.8-035.575.6
 
СИДОРЕНКО О.,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
МОСКАЛЮК Р.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ФІЗІОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРОКОЛОЇДІВ У ВИРОБНИЦТВІ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ
 
Розглянуто фізіологічні та технологічні аспекти застосування гідроколоїдів у виробництві заливних рибних кулінарних виробів підвищеної біологічної цінності. Визначено раціональні концентрації гідроколоїдів для виготовлення заливної прісноводної риби з наступним заморожуванням для подовження терміну зберігання.
 
 ФІЗІОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРОКОЛОЇДІВ У ВИРОБНИЦТВІ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ