Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ЦУКЕРОК ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ

Автор: Редактор on . Posted in 2009-1

УДК 663.674.022.39
 
ПРИТУЛЬСЬКА Н.,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
СЄНОГОНОВА Л.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
КОВАЛЬ І.,
к. фіз. вих., зав. лабораторії ергогенних факторів у спорті Державного науково-дослідного інституту фізичної культури і спорту
 
ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ЦУКЕРОК ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ
 
 Проведено дослідження впливу споживання цукерок із використанням композицій "Імпульс" і "Енергія спорту" на антиоксидантну ефективність і емоційний стан спортсменів-легкоатлетів. Доведено доцільність застосування розроблених цукерок для харчування в практиці підготовки спортсменів високого рівня з метою оптимізації функціонального стану та підвищення ефективності їхньої тренувальної та змагальної діяльності.
 
 ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ЦУКЕРОК ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ