Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ДІЄТИЧНИМИ ДОБАВКАМИ

Автор: Редактор on . Posted in 2009-1

УДК 664.66
 
КРАВЧЕНКО М.,
д. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ДЕМІЧКОВСЬКА М.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ДІЄТИЧНИМИ ДОБАВКАМИ
 
Наведено технологію та дослідження якості нових видів борошняних кондитерських виробів (вареників) з добавкою білково-жировою "Подарунок сонця" (Супер) і продуктів переробки морських водоростей карагенану й цистозіри. Новий вид напівфабрикату характеризується високим вмістом Se, J, інших макро- й мікроелементів та харчових волокон, що дає змогу спрогнозувати їхню радіозахисну дію та розширення асортименту борошняних кулінарних виробів функціонального призначення.
 
 ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ДІЄТИЧНИМИ ДОБАВКАМИ