Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

НОВІ ДЕСЕРТНІ СТРАВИ У ПРОФІЛАКТИЦІ МІКРОЕЛЕМЕНТОЗІВ

Автор: Редактор on . Posted in 2009-1

УДК 613.27:616–036.21:616.39
 
КОРЗУН В.,
д. м. н., професор Інституту гігієни та медичної екології ім. О. М. Марзеєва АМН України
 
АНТОНЮК І.,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
НОВІ ДЕСЕРТНІ СТРАВИ У ПРОФІЛАКТИЦІ МІКРОЕЛЕМЕНТОЗІВ
 
Розглянуто доцільність використання біологічно активної добавки "Йодоселен" (продукт переробки морських водоростей) у виробництві десертних страв на прикладі шоколадного мусу. Результати досліджень хімічного складу підтверджують позитивний вплив страв з морськими водоростями на забезпечення організму людини йодом і селеном, чим доводять необхідність їхнього використання у харчуванні з метою профілактики мікроелементозів.
 
 НОВІ ДЕСЕРТНІ СТРАВИ У ПРОФІЛАКТИЦІ МІКРОЕЛЕМЕНТОЗІВ