Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ОЦІНКА ЯКОСТІ НОВИХ СОУСІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ

Автор: Редактор on . Posted in 2009-1

УДК 664.871
 
АНТОНЕНКО А.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ОЦІНКА ЯКОСТІ НОВИХ СОУСІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
 
Представлено результати дослідження нових видів соусів "Сонячний" і "Баланс" на основі композиційної суміші з використанням добавки білково-жирової "Подарунок сонця" (Супер), фібрегаму та лактату кальцію. Отримані результати дають змогу рекомендувати продукцію для широких верств населення, особливо для робітників шкідливих виробництв і людей, які мешкають на забруднених територіях.
 
 ОЦІНКА ЯКОСТІ НОВИХ СОУСІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ