Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ОЦІНКА ЯКОСТІ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНОГО НАПІВФАБРИКАТУ "ЛЕЧО ОВОЧЕВЕ"

Автор: Редактор on . Posted in 2009-1

УДК 641.528.002.22
 
КАМЄНЄВА Н.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ОЦІНКА ЯКОСТІ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНОГО НАПІВФАБРИКАТУ "ЛЕЧО ОВОЧЕВЕ"
 
Представлено оцінку якості швидкозамороженого напівфабрикату "Лечо овочеве" з додаванням камеді ксантанової та альгінату натрію за органолептичними й фізико-хімічними показниками. Установлено, що додавання полісахаридів природного походження позитивно впливає на дегустаційну оцінку та харчову й біологічну цінність напівфабрикатів.
 
 ОЦІНКА ЯКОСТІ ШВИДКОЗАМОРОЖЕНОГО НАПІВФАБРИКАТУ "ЛЕЧО ОВОЧЕВЕ"