Проводимо набір статей до публікації у Міжнародному науково-практичному журналі "Товари і ринки" з  технічних наук

№ 1(7)2009

Автор: Редактор on . Posted in 2009

 З М І С Т

РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ

БРАЇЛКО А., ОМЕЛЬЧЕНКО Н.
Проблеми вдосконалення інформаційного забезпечення споживачів одягу зі шкіри 7
ГАЛИК І., СЕМАК Б.
Гармонізація товарної інформації одягу вітчизняного та зарубіжного виробництва 12
КУНДІУС Д.,
Асортимент фіточаїв на ринку України 16

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ

ГОЛУБ Б., ДАНИЛЕНКО С., РУДАВСЬКА Г.
Пребіотична активність природних джерел полісахаридів 21
СИДОРЕНКО О., МОСКАЛЮК Р.
Фізіологічні та технологічні аспекти застосування гідроколоїдів у виробництві рибних кулінарних виробів 27
ПРИТУЛЬСЬКА Н., СЄНОГОНОВА Л., КОВАЛЬ І.
Дослідження функціональної ефективності цукерок для спортсменів 36
КРАВЧЕНКО М., ДЕМІЧКОВСЬКА М.
Технологія борошняних кулінарних напівфабрикатів із дієтичними добавками 44
КОРЗУН В., АНТОНЮК І.
Нові десертні страви у профілактиці мікроелементозів 51
АНТОНЕНКО А.
Оцінка якості нових соусів підвищеної харчової цінності 58

ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

КОЛТУНОВ В., БЄЛІНСЬКА Є.
Удосконалення методики відбору проб для визначення якості редису 63
ПОТАПОВ В., ЛЕТУТА Т., ДУБІНІНА С.
Вплив параметрів бланшування на колірні характеристики томатів 69
ДЯТЛОВ В., МЕДВЕДКОВА І., ПОПОВА Н.
Закономірності перебігу біохімічних процесів у свіжих плодах, овочах і грибах під час зберігання 77
БЕЛІНСЬКА С., ОРЛОВА Н., ДЕНИСЕНКО В.
Прогнозування збереженості швидкозамороженої плодоовочевої продукції 85
КАМЄНЄВА Н.
Оцінка якості швидкозамороженого напівфабрикату "Лечо овочеве" 97

УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

БОЕВА-КАШЛОВА Г.
Исследование теплофизических характеристик двухкомпонентных нетканых материалов 104
ГЛУШКОВА Т.
Використання пластифікаторів у виробництві паперу зменшеної маси 110
КАЛАШНИК О.
Зміна біостійкості хутряних шкурок кроля під час зберігання 116
ТКАЧУК В.
Оцінка якості біопалива на основі ріпакової олії 121

ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ

КРУСІР Г., ЯШКІНА В., ЛОБОЦЬКА Л.
Дослідження взаємозв'язку хімічного складу рисового лушпиння та антиліполітичної активності іммобілізованого інгібітора фосфоліпідної природи 126
ПОПОВА Н., ОЗОЛІНА Н., АРТЮХ Т.
Сертифікація продукції легкої промисловості дитячого асортименту в Україні 131
КОЛОМІЄЦЬ Т.
Якість і безпечність посуду з полімерних матеріалів 137