УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Випуск 2011.02(12)

Автор: Редактор on . Posted in 2011

 ЗМІСТ
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
МЕРЕЖКО Н.,
ДОМНІЧЕНКО Р.
Ринок лакофарбових матеріалів в Україні 5
ПІРКОВІЧ К. Тенденції ринку ювелірних товарів у Республіці Сербія 13
КАРАВАЄВ Т.,
СВІДЕРСЬКИЙ В.
Перспективи ринку карбонатних наповнювачів в Україні 18
КАРПУК А. Розвиток зовнішньої торгівлі України деревинною продукцією 26
КОТОК М. Аутсорсинг логістичних функцій торговельних підприємств 36
ПІЧКУР Т.,
БАНДУРЕНКО Г.,
ЗАСЄКІН Д.
Стан українського ринку м’яса і м’ясопродуктів 46
МАЄВСЬКА Т. Перспективи розвитку ринку рибних товарів в Україні 53
НЕСТЕРЕНКО Н. Виробництво і споживання культивованих грибів в Україні 61
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ
ІВАНОВА В. Безалкогольні напої на основі фітоекстрактів 69
ЧЕПЕЛЬ Н. Удосконалення технології бальзамів антиоксидантного та протимікробного спрямування 74
ЧЕРЕВКО О.,
ОДАРЧЕНКО А.,
КАРБІВНИЧА Т.
Термічно оборотний процес розморожування напівфабрикатів 82
ПЕРЦЕВИЙ М.,
КУЗНЕЦОВА Т.,
САВГІРА Ю.
Мінеральний склад продукту структурованого на основі сиру кисломолочного 89
МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
ШАПОВАЛ С.,
РОМАНЕНКО Р.,
ФОРОСТЯНА Н.
Визначення каламутності дисперсних систем лазерним випромінюванням 95
ІНДУТНА Т. Дослідження рентгенофлуоресцентним методом природи перлів 105
 ВІТАЄМО ЮВІЛЯРІВ 109
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ПРИТУЛЬСЬКА Н.,
ХРОБАТЕНКО О.,
БОНДАРЕНКО Є.
До проблеми класифікації харчових продуктів для спортсменів 112
ГОЛУБ Б.,
ДАНИЛЕНКО С.
Динаміка біфідофлори в синбіотичних молочних напоях при зберіганні 121
РУДАВСЬКА Г.,
ЖУКЕВИЧ О.
Споживні властивості сметанно-рослинних соусів 126
КОЛТУНОВ В.,
БУЛАХ М.
Різноякісність плодів гарбуза 135
ОРЛОВА Н.,
БЕЛІНСЬКА С.,
КАМЄНЄВА Н.
Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів 144
КОВАЛЬ О.,
ФРОЛОВА Н.,
СИЛКА І.
Прогнозування строку придатності ароматизаторів із ефіроолійної сировини 149
ФОРМУВАННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ НАСЕЛЕННЯ
СОБКО А. Раціони харчування туристських груп школярів 11–14 років 156
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
ОСИКА В.,
МОСТИКА К.
Моделювання фізико-механічних показників паперових пакувальних матеріалів 163
ЩЕРБІНІНА І. Проблеми класифікації корсетних виробів 169
АННЄНКОВА Н. Удосконалення рецептури бальзамів-ополіскувачів для волосся 173
ШЛАПАК О.,
ХОХЛОВА І.
Зносостійкість панчішно-шкарпеткових виробів із луб’яних волокон 181
МИХАЙЛОВ С.,
МИХАЙЛОВ В.
Оцінка вибілювальної здатності мийних засобів для дитячого одягу 185