Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ДО ПРОБЛЕМИ КЛАСИФІКАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ

Автор: sveta on . Posted in 2011-2

УДК 642.58:796.071.2
 
ПРИТУЛЬСЬКА Наталія,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
ХРОБАТЕНКО Олександра,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
БОНДАРЕНКО Євгенія,
к. т. н., ст. викл. Київського національного торговельно-економічного університету
 
ДО ПРОБЛЕМИ КЛАСИФІКАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ
 
Проаналізовано існуючі підходи до класифікації харчових продуктів для спортсменів. Обрано та обґрунтовано доцільність застосування класифікації, розробленої Науковим комітетом з питань харчування Європейської комісії. Детально розглянуто асортимент цього сегменту продуктів, наявних на ринку.
 
 ДО ПРОБЛЕМИ КЛАСИФІКАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ