Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ДИНАМІКА БІФІДОФЛОРИ В СИНБІОТИЧНИХ МОЛОЧНИХ НАПОЯХ ПРИ ЗБЕРІГАННІ

Автор: sveta on . Posted in 2011-2

УДК 637.14:664.8.03
 
ГОЛУБ Богдан,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ДАНИЛЕНКО Світлана,
к. ф. н., ст. наук. співробітник Технологічного інституту молока та м’яса УААН
 
ДИНАМІКА БІФІДОФЛОРИ В СИНБІОТИЧНИХ МОЛОЧНИХ НАПОЯХ ПРИ ЗБЕРІГАННІ
 
Розглянуто особливості динаміки біфідофлори у нових ферментованих молочних напоях при зберіганні. Наведено результати оцінювання динаміки кількісного складу біфідофлори та послаблення активності біфідобактерій під час зберігання.

 ДИНАМІКА БІФІДОФЛОРИ В СИНБІОТИЧНИХ МОЛОЧНИХ НАПОЯХ ПРИ ЗБЕРІГАННІ