Проводимо набір статей до публікації у Міжнародному науково-практичному журналі "Товари і ринки" з  технічних наук

№1(5)2008

Автор: Редактор on . Posted in 2008

 ЗМІСТ
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
 
CHOCHÓŁ D. United States– China trade-economic relations 5
ЛИФИЦ И. Характеристика критериев конкурентоспособности товаров и услуг 15
РУДАВСЬКА Г.,
АННЄНКОВА Н.
Інновації у виробництві та асортименті екструдованих продуктів 24
БОНДАРЕНКО Є. Споживчі переваги харчових продуктів для спортсменів 29
БЕДНАРЧУК М.,
СЕМАК Б.
Проблеми формування асортименту спортивного одягу та взуття 34
НАКОНЕЧНА А. Стан і перспективи розвитку ринку паперових шпалер в Україні 38
П’ЯТНИЦЬКА Г. Удосконалення якості та організації харчування студентів 42
ШЕВЧЕНКО О. Мерчандайзинг у ресторанному господарстві 47
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ
ПЕРЕСІЧНИЙ М.,
ФЕДОРОВА Д.,
МАРЦИН Т.
Сухі суміші функціонального призначення для бісквітних напівфабрикатів 53
ГРИГОРЕНКО О. Оптимізація мінерального складу солодких страв, збагачених розторопшею 60
СОБКО А. Використання свіжого шпинату в технології желе функціонального призначення 67
ДОРОХОВИЧ В. Доцільність застосування цукрозамінників нового покоління в технології кондитерських виробів 73
МУСІЙЧУК О. Перспективи використання продуктів переробки молочної сироватки 77
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
БЕЛІНСЬКА С.,
ОРЛОВА Н.,
КРАСНОЩОК В.
Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів 84
ПЕРЕСІЧНА С. Поживна цінність борошняних кондитерських виробів з лецитином соєвим 91
БОГОМОЛОВА В. Дослідження властивостей карагенанів для застосування при виробництві рибних продуктів 96
ДРОБА Н.,
РОМАНЕНКО О.,
РОМАНЕНКО Р.
Теплофізичні параметри пісочного печива при випіканні 100
ШКАБАРА Т. Особливості формування якості ресторанного продукту 106
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
ПИРІКОВ О.,
ЛОЙКО Д.
Вплив рідкого каучуку на споживчі властивості епоксидних клейових композицій 113
ГЛУШКОВА Т.,
БАРАБАШ С.
Сучасні вимоги до якості виробів із паперу 121
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
STEINKA I. The quality of fermented dairy products available in the Polish market in conditions of implemented HACCP system 127
АРТЮХ Т.,
ГРИГОРЕНКО І.
Проблеми безпечності та якості ювелірних виробів 131
АНДРІЄВСЬКА Л. Дослідження показників безпеки матеріалів для дитячого взуття 138
МИХАЙЛОВ С.,
МИХАЙЛОВ В.
Оцінка екологічної безпеки мийних засобів 141
ТКАЧУК В. Токсиколого-гігієнічні дослідження біодизельного палива 147
ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
КОЛТУНОВ В.,
ДОВГАЛЬ М.,
РЯБЧЕНКО А.
Біоенергетична та економічна ефективність вирощування і зберігання моркви 151
ГАРБУЗ О.,
МАСЛІЙ О.
Вплив способів і режимів зберігання на якість капусти червоноголової 156
ОСОКІНА Н.,
ГЕРАСИМЧУК О.
Застосування речовин антимікробної дії для підвищення терміну зберігання ягід чорної смородини 162
ВАСИЛИШИНА О. Вплив антимікробних речовин на якість плодів вишні при зберіганні 168