Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ТОМАТНИХ ОВОЧІВ

Автор: sveta on . Posted in 2011-2

УДК 641.528
 
ОРЛОВА Наталія,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
БЕЛІНСЬКА Світлана,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
КАМЄНЄВА Наталія,
асистент Київського національного торговельно-економічного університету
 
РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ТОМАТНИХ ОВОЧІВ
 
Досліджено вплив згущувачів на реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів: томатів заморожених у протертій томатній масі, лечо овочевого з солодким перцем, лечо овочевого з солодким перцем і баклажанами. Доведено позитивний вплив камедей на реологічні властивості, які тісно пов’язані з органолептичними показниками (особливо з консистенцією) заморожених напівфабрикатів із томатних овочів.
 
 РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ТОМАТНИХ ОВОЧІВ