УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ЗАСТОСУВАННЯ РЕЧОВИН АНТИМІКРОБНОЇ ДІЇ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ЯГІД ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ

Автор: sveta on . Posted in 2008-1

УДК 634.7:664.8
 
ОСОКІНА Ніна,
к. с.-г. н., професор Уманського державного аграрного університету
 
ГЕРАСИМЧУК Олена,
викладач Уманського державного аграрного університету
 
ЗАСТОСУВАННЯ РЕЧОВИН АНТИМІКРОБНОЇ ДІЇ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ЯГІД ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ

 ЗАСТОСУВАННЯ РЕЧОВИН АНТИМІКРОБНОЇ ДІЇ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ ЯГІД ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ