ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
УДК 641.8:641.52
ДЗЮНДЗЯ О.,
аспірант Київського національноготорговельно-економічного університету
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Розглянуто основні напрямки щодо використання порошків харчових і створення на їхній основі функціональних продуктів харчування. Науково обґрунтовано та розроблено технології виробництва сухофруктів і порошків із хурми.
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
ДЗЮНДЗЯ О.,
аспірант Київського національноготорговельно-економічного університету
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Розглянуто основні напрямки щодо використання порошків харчових і створення на їхній основі функціональних продуктів харчування. Науково обґрунтовано та розроблено технології виробництва сухофруктів і порошків із хурми.
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ