Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Автор: sveta on . Posted in 2009-2

УДК 641.8:641.52
 
ДЗЮНДЗЯ О.,
аспірант Київського національноготорговельно-економічного університету
 
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
 
 Розглянуто основні напрямки щодо використання порошків харчових і створення на їхній основі функціональних продуктів харчування. Науково обґрунтовано та розроблено технології виробництва сухофруктів і порошків із хурми.

 ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ