НОВІ ВИДИ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ БУТЕРБРОДНИХ ПАСТ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ
УДК 641.84:637.142.2
МУСІЙЧУК О.,
асистент Київського національного університету будівництва та архітектури, аспірант КНТЕУ
НОВІ ВИДИ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ БУТЕРБРОДНИХ ПАСТ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ
Розроблено рецептури двох серій бутербродних паст для спортсменів – низькокалорійних (Енергетичний мікс) та висококалорійних (Енергетичний міксплюс) на основі концентрату білка молочної сироватки. До складу кожної із серій додатково введено функціональні композиції у вигляді комплексу біологічно активних речовин, які впливають на процеси окиснення жиру та утворення енергії, на нормалізацію роботи центральної нервової системи, а також зміцнюють імунітет, покращують роботу більшості органів: мозку, серця, нирок, печінки тощо.
НОВІ ВИДИ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ БУТЕРБРОДНИХ ПАСТ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ
МУСІЙЧУК О.,
асистент Київського національного університету будівництва та архітектури, аспірант КНТЕУ
НОВІ ВИДИ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ БУТЕРБРОДНИХ ПАСТ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ
Розроблено рецептури двох серій бутербродних паст для спортсменів – низькокалорійних (Енергетичний мікс) та висококалорійних (Енергетичний міксплюс) на основі концентрату білка молочної сироватки. До складу кожної із серій додатково введено функціональні композиції у вигляді комплексу біологічно активних речовин, які впливають на процеси окиснення жиру та утворення енергії, на нормалізацію роботи центральної нервової системи, а також зміцнюють імунітет, покращують роботу більшості органів: мозку, серця, нирок, печінки тощо.
НОВІ ВИДИ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ БУТЕРБРОДНИХ ПАСТ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ