Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

НОВІ ВИДИ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ БУТЕРБРОДНИХ ПАСТ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ

Автор: sveta on . Posted in 2009-2

УДК 641.84:637.142.2
 
МУСІЙЧУК О.,
асистент Київського національного університету будівництва та архітектури, аспірант КНТЕУ
 
НОВІ ВИДИ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ БУТЕРБРОДНИХ ПАСТ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ
 
Розроблено рецептури двох серій бутербродних паст для спортсменів – низькокалорійних (Енергетичний мікс) та висококалорійних (Енергетичний міксплюс) на основі концентрату білка молочної сироватки. До складу кожної із серій додатково введено функціональні композиції у вигляді комплексу біологічно активних речовин, які впливають на процеси окиснення жиру та утворення енергії, на нормалізацію роботи центральної нервової системи, а також зміцнюють імунітет, покращують роботу більшості органів: мозку, серця, нирок, печінки тощо. 

 НОВІ ВИДИ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ БУТЕРБРОДНИХ ПАСТ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ