НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ І РОЗРОБЛЕННЯ ФРУКТОВИХ СИСТЕМ ЯК ОСНОВИ ДЛЯ СОЛОДКИХ СОУСІВ
УДК 663.3:664.871
АНТОНЕНКО А.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
КРАВЧЕНКО М.,
д. т. н., доцент Київського національноготорговельно-економічного університету
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ І РОЗРОБЛЕННЯ ФРУКТОВИХ СИСТЕМ ЯК ОСНОВИ ДЛЯ СОЛОДКИХ СОУСІВ
Наведено експериментальні дані щодо конструювання фруктових систем із яблучного та сливового пюре з додаваннямкомпозиційної суміші з білково-жирової добавки "Супер" ЄСО®, гуміарабіку FІBREGUM™, пектину GRINDSTED YF 738 та лактату кальцію як основи для соусів. За визначеним комплексним показником якості доведена доцільність використання композиційної суміші в технологіях соусів.
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ І РОЗРОБЛЕННЯ ФРУКТОВИХ СИСТЕМ ЯК ОСНОВИ ДЛЯ СОЛОДКИХ СОУСІВ
АНТОНЕНКО А.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
КРАВЧЕНКО М.,
д. т. н., доцент Київського національноготорговельно-економічного університету
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ І РОЗРОБЛЕННЯ ФРУКТОВИХ СИСТЕМ ЯК ОСНОВИ ДЛЯ СОЛОДКИХ СОУСІВ
Наведено експериментальні дані щодо конструювання фруктових систем із яблучного та сливового пюре з додаваннямкомпозиційної суміші з білково-жирової добавки "Супер" ЄСО®, гуміарабіку FІBREGUM™, пектину GRINDSTED YF 738 та лактату кальцію як основи для соусів. За визначеним комплексним показником якості доведена доцільність використання композиційної суміші в технологіях соусів.
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ І РОЗРОБЛЕННЯ ФРУКТОВИХ СИСТЕМ ЯК ОСНОВИ ДЛЯ СОЛОДКИХ СОУСІВ