Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ І РОЗРОБЛЕННЯ ФРУКТОВИХ СИСТЕМ ЯК ОСНОВИ ДЛЯ СОЛОДКИХ СОУСІВ

Автор: sveta on . Posted in 2009-2

УДК 663.3:664.871
 
АНТОНЕНКО А.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
КРАВЧЕНКО М.,
д. т. н., доцент Київського національноготорговельно-економічного університету
 
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ І РОЗРОБЛЕННЯ ФРУКТОВИХ СИСТЕМ ЯК ОСНОВИ ДЛЯ СОЛОДКИХ СОУСІВ
 
Наведено експериментальні дані щодо конструювання фруктових систем із яблучного та сливового пюре з додаваннямкомпозиційної суміші з білково-жирової добавки "Супер" ЄСО®, гуміарабіку FІBREGUM™, пектину GRINDSTED YF 738 та лактату кальцію як основи для соусів. За визначеним комплексним показником якості доведена доцільність використання композиційної суміші в технологіях соусів.

 НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ І РОЗРОБЛЕННЯ ФРУКТОВИХ СИСТЕМ ЯК ОСНОВИ ДЛЯ СОЛОДКИХ СОУСІВ