Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОЧНИХ І ОВОЧЕВИХ НАПОЇВ РАДІОЗАХИСНОЇ ДІЇ

Автор: sveta on . Posted in 2009-2

УДК 637.14:663.81
 
ПЕРЕСІЧНИЙ М.,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
НЕІЛЕНКО С.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОЧНИХ І ОВОЧЕВИХ НАПОЇВ РАДІОЗАХИСНОЇ ДІЇ
 
Розроблено молочні й овочеві напої радіозахисної дії. Досліджено їхній хімічний склад і проведено органолептичну оцінку. Нові напої задовольняють добову потребу організму в нутрієнтах, які мають радіозахисну дію, на 15–20 %. Їх рекомендовано для споживання працівниками зони відчуження та осіб, які проживають на екологічно забрудненій території. 

 ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОЧНИХ І ОВОЧЕВИХ НАПОЇВ РАДІОЗАХИСНОЇ ДІЇ