Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЯК СКЛАДОВА ЯКОСТІ М’ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ

Автор: sveta on . Posted in 2009-2

УДК 637.352
 
РЯБЧЕНКО Н.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ГУЦЬ В.,
д. т. н., професор Національного університетухарчових технологій (м. Київ)
 
ГУБЕНЯ О.,
к. т. н., асистентНаціонального університету харчових технологій (м. Київ)
 
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЯК СКЛАДОВА ЯКОСТІ М’ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ
 
Проаналізовано чинники, які впливають на консистенцію м’яких розсільних сирів. Досліджено їхні фізико-хімічні показники якості, визначено силу різання та встановлено раціональну швидкість нарізання м’яких розсільних сирів.

 СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЯК СКЛАДОВА ЯКОСТІ М’ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ