СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЯК СКЛАДОВА ЯКОСТІ М’ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ
УДК 637.352
РЯБЧЕНКО Н.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ГУЦЬ В.,
д. т. н., професор Національного університетухарчових технологій (м. Київ)
ГУБЕНЯ О.,
к. т. н., асистентНаціонального університету харчових технологій (м. Київ)
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЯК СКЛАДОВА ЯКОСТІ М’ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ
Проаналізовано чинники, які впливають на консистенцію м’яких розсільних сирів. Досліджено їхні фізико-хімічні показники якості, визначено силу різання та встановлено раціональну швидкість нарізання м’яких розсільних сирів.
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЯК СКЛАДОВА ЯКОСТІ М’ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ
РЯБЧЕНКО Н.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
ГУЦЬ В.,
д. т. н., професор Національного університетухарчових технологій (м. Київ)
ГУБЕНЯ О.,
к. т. н., асистентНаціонального університету харчових технологій (м. Київ)
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЯК СКЛАДОВА ЯКОСТІ М’ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ
Проаналізовано чинники, які впливають на консистенцію м’яких розсільних сирів. Досліджено їхні фізико-хімічні показники якості, визначено силу різання та встановлено раціональну швидкість нарізання м’яких розсільних сирів.
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЯК СКЛАДОВА ЯКОСТІ М’ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ