Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СТАБІЛІЗАЦІЙНИХ СИСТЕМ ДЛЯ ЗАЛИВНИХ РИБНИХ ПРОДУКТІВ

Автор: sveta on . Posted in 2009-2

УДК 641.8-035.575.6
 
СИДОРЕНКО О.,
к. т. н., доцент Київського національноготорговельно-економічного університету
 
МОСКАЛЮК Р.,
аспірант Київського національноготорговельно-економічного університету
 
ДРОБА Н.,
к. п. н., ст. викл. Київського національноготорговельно-економічного університету
 
РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СТАБІЛІЗАЦІЙНИХ СИСТЕМ ДЛЯ ЗАЛИВНИХ РИБНИХ ПРОДУКТІВ
 
Проведено дослідження реологічних властивостей стабілізаційних систем і показано їх динаміку залежно від концентрації харчової композиційної суміші κ-карагенану та камеді гуару, а також впливу низьких температур. Визначено та обґрунтовано доцільність застосування у технології заморожених заливних рибних продуктів стабілізаційної системи 2-процентної концентрації суміші гідроколоїдів.

 РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СТАБІЛІЗАЦІЙНИХ СИСТЕМ ДЛЯ ЗАЛИВНИХ РИБНИХ ПРОДУКТІВ