Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ЯКІСТЬ РАЦІОНІВ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

Автор: sveta on . Posted in 2009-2

УДК 642.58.057.874
 
ХЛІБІЙЧУК В.,
ассистент Київського національноготорговельно-економічного університету
 
ЯКІСТЬ РАЦІОНІВ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
 
 Представлено результати досліджень фактичних раціонів харчування школярів віком 6–10 років. Установлено рівень невідповідності нормам фізіологічних потреб у поживних речовинах, енергії, вітамінах і мінералах. Запропоновано раціони обідів для школярів із урахуванням потреб організму, що підтверджено комплексним показником їхньої якості.

 ЯКІСТЬ РАЦІОНІВ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ