ЯКІСТЬ РАЦІОНІВ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
УДК 642.58.057.874
ХЛІБІЙЧУК В.,
ассистент Київського національноготорговельно-економічного університету
ЯКІСТЬ РАЦІОНІВ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
Представлено результати досліджень фактичних раціонів харчування школярів віком 6–10 років. Установлено рівень невідповідності нормам фізіологічних потреб у поживних речовинах, енергії, вітамінах і мінералах. Запропоновано раціони обідів для школярів із урахуванням потреб організму, що підтверджено комплексним показником їхньої якості.
ЯКІСТЬ РАЦІОНІВ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
ХЛІБІЙЧУК В.,
ассистент Київського національноготорговельно-економічного університету
ЯКІСТЬ РАЦІОНІВ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
Представлено результати досліджень фактичних раціонів харчування школярів віком 6–10 років. Установлено рівень невідповідності нормам фізіологічних потреб у поживних речовинах, енергії, вітамінах і мінералах. Запропоновано раціони обідів для школярів із урахуванням потреб організму, що підтверджено комплексним показником їхньої якості.
ЯКІСТЬ РАЦІОНІВ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ