УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ОБҐРУНТОВАНИЙ ВИБІР НОМЕНКЛАТУРИ ПОКАЗНИКІВ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ – ОСНОВА ОЦІНЮВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ХУТРЯНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ

Автор: sveta on . Posted in 2009-2

УДК.675.6
 
КАЛАШНИК О.,
асистент Полтавського університету споживчоїкооперації України
 
ОБҐРУНТОВАНИЙ ВИБІР НОМЕНКЛАТУРИ ПОКАЗНИКІВ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ – ОСНОВА ОЦІНЮВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ХУТРЯНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
 
Установлено, що під час визначення конкурентоспроможності хутряних напівфабрикатів використовується лише частина показників, які містяться в нормативних документах. При цьому результативність оцінювання значно залежить від обґрунтованого вибору номенклатури показників споживчих властивостей.

 ОБҐРУНТОВАНИЙ ВИБІР НОМЕНКЛАТУРИ ПОКАЗНИКІВ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ – ОСНОВА ОЦІНЮВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ХУТРЯНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ