Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ОБҐРУНТОВАНИЙ ВИБІР НОМЕНКЛАТУРИ ПОКАЗНИКІВ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ – ОСНОВА ОЦІНЮВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ХУТРЯНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ

Автор: sveta on . Posted in 2009-2

УДК.675.6
 
КАЛАШНИК О.,
асистент Полтавського університету споживчоїкооперації України
 
ОБҐРУНТОВАНИЙ ВИБІР НОМЕНКЛАТУРИ ПОКАЗНИКІВ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ – ОСНОВА ОЦІНЮВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ХУТРЯНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
 
Установлено, що під час визначення конкурентоспроможності хутряних напівфабрикатів використовується лише частина показників, які містяться в нормативних документах. При цьому результативність оцінювання значно залежить від обґрунтованого вибору номенклатури показників споживчих властивостей.

 ОБҐРУНТОВАНИЙ ВИБІР НОМЕНКЛАТУРИ ПОКАЗНИКІВ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ – ОСНОВА ОЦІНЮВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ХУТРЯНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ