Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

БЕЗПЕЧНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ТОМАТНИХ ОВОЧІВ

Автор: sveta on . Posted in 2009-2

УДК 641.8:641.528
 
ОРЛОВА Н.,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
КАМЄНЄВА Н.,
аспірант Київського національноготорговельно-економічного університету
 
БЕЗПЕЧНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ТОМАТНИХ ОВОЧІВ
 
Досліджено безпечність нових заморожених овочевих напівфабрикатів із томатних овочів: томати, заморожені в протертій томатній масі; лечо овочеве із солодким перцем; лечо овочеве із солодким перцем і баклажанами. Встановлено, що за мікробіологічною забрудненістю, вмістом токсичних елементів і нітратів вони є цілком безпечними та придатними для споживання широкими верствами населення.

 БЕЗПЕЧНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ТОМАТНИХ ОВОЧІВ