БЕЗПЕЧНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ТОМАТНИХ ОВОЧІВ
УДК 641.8:641.528
ОРЛОВА Н.,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
КАМЄНЄВА Н.,
аспірант Київського національноготорговельно-економічного університету
БЕЗПЕЧНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ТОМАТНИХ ОВОЧІВ
Досліджено безпечність нових заморожених овочевих напівфабрикатів із томатних овочів: томати, заморожені в протертій томатній масі; лечо овочеве із солодким перцем; лечо овочеве із солодким перцем і баклажанами. Встановлено, що за мікробіологічною забрудненістю, вмістом токсичних елементів і нітратів вони є цілком безпечними та придатними для споживання широкими верствами населення.
БЕЗПЕЧНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ТОМАТНИХ ОВОЧІВ
ОРЛОВА Н.,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
КАМЄНЄВА Н.,
аспірант Київського національноготорговельно-економічного університету
БЕЗПЕЧНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ТОМАТНИХ ОВОЧІВ
Досліджено безпечність нових заморожених овочевих напівфабрикатів із томатних овочів: томати, заморожені в протертій томатній масі; лечо овочеве із солодким перцем; лечо овочеве із солодким перцем і баклажанами. Встановлено, що за мікробіологічною забрудненістю, вмістом токсичних елементів і нітратів вони є цілком безпечними та придатними для споживання широкими верствами населення.
БЕЗПЕЧНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ТОМАТНИХ ОВОЧІВ