Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ОЦІНКА ЯКОСТІ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ

Автор: sveta on . Posted in 2008-2

УДК 642.58.057.875
 
ПЕРЕСІЧНИЙ Михайло,
д. т. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
ЗАВАДИНСЬКА Олена,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ЗУБАР Надія,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ОЦІНКА ЯКОСТІ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ
 
Наведено результати досліджень харчового статусу організму та фактичних раціонів харчування студентів на основі їхніх індивідуальних витрат енергії, фактичної енергетичної цінності раціонів і анкетного опитування студентів КНТЕУ. Встановлено рівень невідповідності раціонів харчування студентів нормам фізіологічних потреб в основних поживних речовинах, енергії, вітамінах і мінеральних елементах.

 ОЦІНКА ЯКОСТІ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ