Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

БІФІДОГЕННІ ВЛАСТИВОСТІ ЦИКОРІЮ (CICHORIUM INTYBUS)

Автор: sveta on . Posted in 2008-2

УДК 633.78
 
ГОЛУБ Богдан,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ДАНИЛЕНКО Світлана,
к. т. н., ст. наук. співробітник Технологічного інституту молока та м’яса УААН
 
РУДАВСЬКА Ганна,
д. с.-г. н., професор Київського національного торговельно-економічного університету
 
БІФІДОГЕННІ ВЛАСТИВОСТІ ЦИКОРІЮ (CICHORIUM INTYBUS)
 
Наведено результати експерименту щодо вивчення біфідогенних властивостей водного екстракту кореневого цикорію. Показано значний біфідогенний ефект відносно досліджених монокультур Bifidobacterium animalis subsp. lactis (bb-12) і Bifidobacterium longum (IMB B 7165).

 БІФІДОГЕННІ ВЛАСТИВОСТІ ЦИКОРІЮ (CICHORIUM INTYBUS)