Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

МЕДИКО-БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЛАМІНАРІЄЮ ТА СЕЛЕНОМ

Автор: sveta on . Posted in 2008-2

УДК 664.68:639.64
 
КОРЗУН Віталій,
д. м. н., професор Інституту гігієни та медичної екології ім. О. М. Марзеєва АМН України
 
СОБКО Анна,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
МЕДИКО-БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЛАМІНАРІЄЮ ТА СЕЛЕНОМ
 
Представлено результати медико-біологічної оцінки кондитерських борошняних виробів із використанням збагачених органічним селеном курячих яєць, ламінарії та соняшникової олії. Встановлено, що споживання дітьми цих виробів підвищує їхній антиоксидантний та імунний статус, попереджає виникнення запальних процесів, відхилення статевого дозрівання, аномалії розвитку та інших порушень загального й репродуктивного здоров’я.

 МЕДИКО-БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЛАМІНАРІЄЮ ТА СЕЛЕНОМ