Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ОЦІНКА ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ ТОМАТІВ У ВЛАСНОМУ СОКУ

Автор: sveta on . Posted in 2008-2

УДК 641.528:635.64
 
КАМЄНЄВА Наталія,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ОЦІНКА ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ ТОМАТІВ У ВЛАСНОМУ СОКУ
 
Представлено оцінку якості томатів у власному соку з м’якоттю за розробленою баловою шкалою та фізико-хімічними показниками на всіх етапах заморожування і зберігання. Визначено оптимальну концентрацію гуарової камеді у соку за сукупністю органолептичних і фізико-хімічних показників якості.

 ОЦІНКА ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ ТОМАТІВ У ВЛАСНОМУ СОКУ