Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ НЕКРІПЛЕНИХ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ

Автор: sveta on . Posted in 2008-2

УДК 663.3
 
ТОКАР Анастасія,
к. с.-г. н., доцент Уманського державного аграрного університету
 
МАЗУР Валерій,
викладач Уманського державного аграрного університету
 
БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ НЕКРІПЛЕНИХ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ
 
Наведено результати досліджень щодо вмісту фенольних сполук, барвних речовин, аскорбінової кислоти, вітаміну В1 і каротину в сировині та некріплених виноматеріалах з яблук, груш, вишень, чорної смородини, малини, аґрусу, йошти, шовковиці, чорної бузини врожаю 2003–2006 рр. Проаналізовано вплив різних чинників на біологічну цінність плодово-ягідних виноматеріалів.

 БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ НЕКРІПЛЕНИХ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ