Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ В ТЕХНОЛОГІЯХ САМБУКІВ

Автор: sveta on . Posted in 2008-2

УДК 641.8:641.52
 
МЕДВЕДЄВА Анжеліка,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ДЗЮНДЗЯ Оксана,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ В ТЕХНОЛОГІЯХ САМБУКІВ
 
Вивчено можливість застосування хурми у технологіях самбуків. Запропоновано використовувати цю сировину у солодких стравах із частковою або повною заміною сахарози на фруктозу. Розроблено технологію та рецептури самбуків із застосуванням свіжої хурми й порошку з неї, що сприятиме розширенню асортименту продукції профілактичного призначення.

 ВИКОРИСТАННЯ ХУРМИ В ТЕХНОЛОГІЯХ САМБУКІВ