Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ОЦІНКА РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ УЧНІВ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ

Автор: sveta on . Posted in 2008-2

УДК 642.5:641.5
 
ГРИГОРЕНКО Олег,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
ОЦІНКА РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ УЧНІВ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ
 
Досліджено обідні раціони харчування учнів професійно-технічних навчальних закладів України за місцем навчання. Визначено значні відхилення щодо енергетичної цінності раціонів, а також вмісту в них вітамінів і мінеральних речовин. Запропоновано методику оцінювання раціонів харчування за комплексним показником якості.

 ОЦІНКА РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ УЧНІВ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ