Приймаються статті для публікації в № 2 (30)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

СУЧАСНЕ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ ПАКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Автор: sveta on . Posted in 2008-2

УДК 621.798:664
 
УХЕРЕК Марцена,
професор Краківського економічного університету, Польща
 
СУЧАСНЕ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ ПАКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
 
Встановлено, що напрями розвитку глобального ринку пакування залежать від ступеню задоволення потреб індивідуальними сегментами цієї індустрії. Вимоги споживача до якості пакування, захисту навколишнього середовища та розвиток нових систем збуту й просування товарів зумовлюють ці потреби. Асортимент наявних пакувальних матеріалів, який постійно розширюється, можливість розробки нових з певними властивостями у поєднанні зі зростаючими вимогами споживачів, жорсткою конкуренцією та проблемами захисту навколишнього середовища забезпечує постійний розвиток індустрії пакування в цілому і харчових продуктів зокрема. Представлено сучасні методи вирішення проблем пакування харчових продуктів, а саме – активне та "розумне" пакування, "пакет у коробці" та біологічно-градуйовані пакувальні матеріали.

 СУЧАСНЕ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ ПАКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ