УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЖИМУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ РИБОРОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ

Автор: sveta on . Posted in 2008-2

УДК 660.2: 641.5:639.2
 
СИДОРЕНКО Олена,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЖИМУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ РИБОРОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ
 
Наведено результати аналітико-практичних досліджень щодо наукового обґрунтування та розробки режиму й формули стерилізації нових видів консервів риборослинних в скляній тарі з кришкою системи twist-off "Товстолобик консервований з додаванням морських водоростей", що забезпечує промислову стерильність продукту та збереження високого рівня органолептичних властивостей.

 НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЖИМУ СТЕРИЛІЗАЦІЇ РИБОРОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ