УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ЗМІНИ ЕНЕРГОЗАБЕЗПЕЧУЮЧИХ РЕЧОВИН ШАМПІНЬЙОНІВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ В МОДИФІКОВАНОМУ ГАЗОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ

Автор: sveta on . Posted in 2010-2

УДК 664.848.004.4
 
ПОПОВА Н.,
к. т. н., ст. викладач Донецького національного торговельно-економічного університету ім. М. Туган-Барановського
 
МЕДВЕДКОВА І.,
к. т. н., доцент Донецького національного торговельно-економічного університету ім. М. Туган-Барановського
 
ЗМІНИ ЕНЕРГОЗАБЕЗПЕЧУЮЧИХ РЕЧОВИН ШАМПІНЬЙОНІВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ В МОДИФІКОВАНОМУ ГАЗОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ
 
Встановлено взаємозв’язок між зміною вмісту маніту й глюкози та інтенсивністю дихання культивованих шампіньйонів залежно від їх штаму (F-58 і A-15), температури (1 ± 1°С і 7.5 ± 2 °С) та умов зберігання (звичайного й модифікованого газового середовища), що уможливлює подовження терміну зберігання грибів.

 ЗМІНИ ЕНЕРГОЗАБЕЗПЕЧУЮЧИХ РЕЧОВИН ШАМПІНЬЙОНІВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ В МОДИФІКОВАНОМУ ГАЗОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ