Приймаються статті для публікації в № 1 (29)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

ФУНКЦІОНАЛЬНІ КОМПОНЕНТИ В КУПАЖОВАНИХ РОСЛИННИХ ОЛІЯХ ІЗ КАРОТИНОМ

Автор: sveta on . Posted in 2010-2

УДК 665.112.1
 
КРИЧКОВСЬКА Л.,
д. б. н., професор Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут"
 
БЕЛІНСЬКА А.,
аспірант Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут"
 
ЖУЛІНСЬКА О.,
аспірант Харківського торговельно-економічного інституту КНТЕУ
 
ФУНКЦІОНАЛЬНІ КОМПОНЕНТИ В КУПАЖОВАНИХ РОСЛИННИХ ОЛІЯХ ІЗ КАРОТИНОМ
 
Розроблено вітамінізовану купажовану олію із суміші соєвої, кунжутної та соняшникової олій зі збалансованим жирнокислотним складом, гарними смаковими характеристиками, стабільну до окисної деструкції за рахунок природних складових, які, крім антиоксидантних, володіють деякими профілактичними властивостями. Такий продукт може забезпечити необхідну потребу населення в β-каротині та незамінних поліненасичених жирних кислотах ω-6 та ω-3 груп.

 ФУНКЦІОНАЛЬНІ КОМПОНЕНТИ В КУПАЖОВАНИХ РОСЛИННИХ ОЛІЯХ ІЗ КАРОТИНОМ