Проводимо набір статей до публікації у Міжнародному науково-практичному журналі "Товари і ринки" з  технічних наук

Випуск 2013.1(15)

Автор: Редактор on . Posted in 2013

 ЗМІСТ 

УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ

БЕЛІНСЬКА С.
Факторний аналіз в управлінні якістю швидкозаморожених плодоовочевих продуктів ............................5

РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ

ГОЛОШУБОВА Н.
Структурна перебудова торгівлі споживчими товарами в Україні .........................................................16
КВАСНИЦЬКА Р., ДЕРИКОТ О.
Тенденції розвитку легкої промисловості Хмельницької області ...........................................................28
ЗАРЕМБА П., КІЙКО В.
Розвиток ресторанної галузі Донецької області ...................................................................................35

МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ

ШАПОВАЛ С., ФОРОСТЯНА Н., РАСУЛОВ Р.
Експрес-методи дослідження складу масла вершкового .....................................................................43

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ

КОРЗУН В., АНТОНЮК І.
Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищеним вмістом мікроелементів ......................................53
МАЄВСЬКА Т., ВІННОВ О.
Оптимізація процесу вилучення білкових речовин із рибної маси .........................................................63

ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

ПЕРЕСІЧНИЙ М., ФЕДОРОВА Д.
Електроактивована вода у харчуванні людини .....................................................................................70
ДУБІНІНА А., ЛЕНЕРТ С., ХОМЕНКО О.
Особливості накопичення важких металів арахісом різних сортів ........................................................87
ОРЛОВА Н., КУЗЬМЕНКО І.
Харчова цінність консервів із кабачків та аличі ...................................................................................93
ДЕЙНИЧЕНКО Г., КРАМАРЕНКО Д., ГАЛЯПА І.
Вплив масляного екстракту біомаси H. pluvialisна окиснення рослинних олій ......................................102
РАКША-СЛЮСАРЕВА О., КРУЛЬ В., ПОПОВА Н.
Харчова цінність м’ясних напів- фабрикатів із використанням дієтичної добавки з ріпака ....................110
ДЮКАРЕВА Г., ДЬЯКОВ О., ГАСАНОВА А.
Вплив еламіну та стевіозиду на стан води в збитій яєчній масі ............................................................117
АНТЮШКО Д., МОТУЗКА Ю., РОМАНЕНКО Р.
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування ..........................................................125

УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

ZHMUD B., PASALSKIY B., СHYKUN N.
Nanomaterials in lubricants ................................................................................................................131
Хребтань О.
Вплив обробки на електризованість пальтових вовняних тканин .........................................................138
ЧЕПОК Р., ЧЕПОК В., НОСОВА І.
Медогонка хордіально-радіального типу ...........................................................................................143

ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ

КОЛТУНОВ В., МАЗУР В.
Теплоємність зимових сортів груші при зберіганні ............................................................................151

ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ

ГАЛИК І., СЕМАК Б.
Зарубіжний досвід екомаркування товарів ........................................................................................159
ШЕВЧЕНКО Р., КОМПАНИЕЦ В.
Утилизация отходов пищевой промышленности с использованием биогаза ........................................165