УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

Статті

ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ

Автор: sveta on . Posted in 2010-2

УДК 642.58.057.875:640.43
 
ПЕРЕСІЧНА С.,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
КРАВЧЕНКО І.,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ
 
Проведено аналітичний огляд наукових досліджень сучасного стану харчування студентів вищих навчальних закладів деяких країн та анкетне опитування студентів України. Основними недоліками в харчуванні студентів є нерегулярність та скорочення кратності прийомів їжі. Порушення в режимі пов’язані переважно з розкладом учбових занять та дефіцитом часу для прийому їжі, недостатнім рівнем організації харчування у ВНЗ.

 ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ