Приймаються статті для публікації в № 3 (31)
Міжнародного науково-практичного журналу "Товари і ринки" з технічних наук 

Статті

АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

Автор: Редактор on . Posted in 2014-1

УДК 613.2.032.33
 
ГУЛІЧ Марія,
д. м. н., зав. лабораторії ДУ "Інститут гігієни та медичної екології ім. О. М. Марзєєва" АМН України
 
МОТУЗКА Юлія,
к. т. н., доцент Київського національного торговельно-економічного університету
 
АНТЮШКО Дмитро,
аспірант Київського національного торговельно-економічного університету
 
АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
 
Досліджено амінокислотний склад продуктів на сухій розчинній основі для ентерального харчування "Реабілакт" і "Реабілакт-Д". Проведено оцінку біологічної цінності їх білкової складової відповідно до рекомендацій експертного комітету ФАО/ВООЗ та з використанням коефіцієнта відмінності амінокислотного скору.
 
Ключові слова: амінокислотний склад, біологічна цінність, продукти для ентерального харчування.
 
 АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ