УВАГА! Нова платформа Міжнародного науково-практичного журналу «Товари і ринки».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/index

№1(5)2008

Автор: Редактор on . Posted in 2008

 ЗМІСТ
РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
 
CHOCHÓŁ D. United States– China trade-economic relations 5
ЛИФИЦ И. Характеристика критериев конкурентоспособности товаров и услуг 15
РУДАВСЬКА Г.,
АННЄНКОВА Н.
Інновації у виробництві та асортименті екструдованих продуктів 24
БОНДАРЕНКО Є. Споживчі переваги харчових продуктів для спортсменів 29
БЕДНАРЧУК М.,
СЕМАК Б.
Проблеми формування асортименту спортивного одягу та взуття 34
НАКОНЕЧНА А. Стан і перспективи розвитку ринку паперових шпалер в Україні 38
П’ЯТНИЦЬКА Г. Удосконалення якості та організації харчування студентів 42
ШЕВЧЕНКО О. Мерчандайзинг у ресторанному господарстві 47
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ
ПЕРЕСІЧНИЙ М.,
ФЕДОРОВА Д.,
МАРЦИН Т.
Сухі суміші функціонального призначення для бісквітних напівфабрикатів 53
ГРИГОРЕНКО О. Оптимізація мінерального складу солодких страв, збагачених розторопшею 60
СОБКО А. Використання свіжого шпинату в технології желе функціонального призначення 67
ДОРОХОВИЧ В. Доцільність застосування цукрозамінників нового покоління в технології кондитерських виробів 73
МУСІЙЧУК О. Перспективи використання продуктів переробки молочної сироватки 77
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
БЕЛІНСЬКА С.,
ОРЛОВА Н.,
КРАСНОЩОК В.
Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів 84
ПЕРЕСІЧНА С. Поживна цінність борошняних кондитерських виробів з лецитином соєвим 91
БОГОМОЛОВА В. Дослідження властивостей карагенанів для застосування при виробництві рибних продуктів 96
ДРОБА Н.,
РОМАНЕНКО О.,
РОМАНЕНКО Р.
Теплофізичні параметри пісочного печива при випіканні 100
ШКАБАРА Т. Особливості формування якості ресторанного продукту 106
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
ПИРІКОВ О.,
ЛОЙКО Д.
Вплив рідкого каучуку на споживчі властивості епоксидних клейових композицій 113
ГЛУШКОВА Т.,
БАРАБАШ С.
Сучасні вимоги до якості виробів із паперу 121
ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
STEINKA I. The quality of fermented dairy products available in the Polish market in conditions of implemented HACCP system 127
АРТЮХ Т.,
ГРИГОРЕНКО І.
Проблеми безпечності та якості ювелірних виробів 131
АНДРІЄВСЬКА Л. Дослідження показників безпеки матеріалів для дитячого взуття 138
МИХАЙЛОВ С.,
МИХАЙЛОВ В.
Оцінка екологічної безпеки мийних засобів 141
ТКАЧУК В. Токсиколого-гігієнічні дослідження біодизельного палива 147
ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ
КОЛТУНОВ В.,
ДОВГАЛЬ М.,
РЯБЧЕНКО А.
Біоенергетична та економічна ефективність вирощування і зберігання моркви 151
ГАРБУЗ О.,
МАСЛІЙ О.
Вплив способів і режимів зберігання на якість капусти червоноголової 156
ОСОКІНА Н.,
ГЕРАСИМЧУК О.
Застосування речовин антимікробної дії для підвищення терміну зберігання ягід чорної смородини 162
ВАСИЛИШИНА О. Вплив антимікробних речовин на якість плодів вишні при зберіганні 168

02(6)2008

Автор: Редактор on . Posted in 2008

 ЗМІСТ
 
 Інформація про 16-й симпозіум IGWT 5

РИНКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
МАРЦИН В. 
Грошово-кредитна політика України на шляху до макроекономічної стабілізації


7

ДЖУМАСЕЙТОВА А.
Интеграция республики Казахстан в мировые товарные рынки

15
АРТЮХ Т., ІНДУТНА Т.
Сучасні напрями розвитку ринку культивованих перлів
21
ПРИТУЛЬСЬКА Н., БОНДАРЕНКО Є., МОТУЗКА Ю.
Вибір упаковки для морозива за принципами мерчандайзингу

26
КЮРЧЕВА Л.
Економічна ефективність заморожування і зберігання столового винограду

31
ПЕРЕСІЧНИЙ М., ЗАВАДИНСЬКА О., ЗУБАР Н.
Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України

35

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ПРОДУКТІВ
ГОЛУБ Б., ДАНИЛЕНКО С., РУДАВСЬКА Г.
Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus)

40
БИТЮТСЬКА О.
Удосконалення технології виробництва біологічно активної добавки з чорноморської мідії

49
КОРЗУН В., СОБКО А.
Медико-біологічна оцінка борошняних кондитерських виробів із ламінарією та селеном

62

ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ


67
БЕЛІНСЬКА С., ОРЛОВА Н., КИТАЄВ О.
Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць

74
ЗАМОРСЬКА І.
Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишні

81
КАМЄНЄВА Н.
Оцінка якості заморожених томатів у власному соку

85
ВАСИЛИШИНА О., ОСОКІНА Н.
Проектування вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре

91
ТОКАР А., МАЗУР В.
Біологічно активні речовини некріплених плодово-ягідних виноматеріалів

95
РЯБЧЕНКО Н.
Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку України

101
ЛЕБСЬКА Т., КУРБАТОВА І.
Порівняльний аналіз харчової та біологічної цінності мідій різних морів

108
МЕДВЕДЄВА А., ДЗЮНДЗЯ О.
Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків

113
ГРИГОРЕНКО О.
Оцінка раціонів харчування учнів у професійно-технічних навчальних закладах України

118

УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
ЯЦЕНКО Ю.
Удосконалення практичної класифікації тканин

124
ГЛУШКОВА Т., БАРАБАШ С.
Поліпшення властивостей паперу для зошитів при використанні композицій волокнистих напівфабрикатів

129
МЕЛЬНИК А., ЗІМІНА Н.
Вплив багаторазового прання на фізико-механічні властивості вибілених лляних столових тканин

135

ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ ТОВАРІВ
UCHEREK M.
Present-day solutions with regard to packaging of food product

140
СИДОРЕНКО О.
Наукове обґрунтування режиму стерилізації риборослинних консервів

147